HepFit hesabını sil

Uygulama içinden sil

  1. HepFit’i aç ve Ayarlar → Hesabı Sil yolunu izle.

  2. Uyarıyı oku, ekranda gösterilen onay kelimesini yaz ve silme işlemini onayla.

  3. İstenirse yeniden giriş yap ve bu adımları tekrarla.

Neler silinir?

Firebase giriş hesabın ve bu cihazdaki yerel profilin, profil fotoğrafın, antrenman geçmişin ve favori antrenmanların kaldırılır. Bu işlem geri alınamaz.

Önceden gönderilmiş geri bildirimler, abonelik hizmeti kayıtları ve hizmet sağlayıcılardaki tüm kayıtlar bu yerel işlemle silinmez. İlişkili kayıtların incelenmesini veya silinmesini istemek için destek@hepfit.biz adresine yaz. Faturalama veya yasal yükümlülükler için gereken kayıtların saklanması gerekebilir. Uygulamayı veya hesabı silmek mağaza aboneliğini iptal etmez.

Uygulamaya erişemiyor musun?

Hesabının veya ilgili verilerinin silinmesini istemek için destek@hepfit.biz adresine yaz. Hesabına bağlı e-posta adresini belirt; şifreni veya ödeme bilgilerini asla gönderme.

Hesap silme talebi gönder

E-posta uygulaman açılır. Mesaj ancak orada Gönder’e bastığında gönderilir.

Abonelik ve geri yükleme

Aynı mağaza hesabıyla uygulamadaki Satın Alımları Geri Yükle seçeneğini kullan. İptal ve yenilemeyi App Store veya Google Play ayarlarından yönet. Erişim hâlâ yoksa bize yaz.